Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحسین عکاف‌زاده، شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس این ابلاغ به‌منظور پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، از برگزاری هرگونه مراسم جشن و عزاداری و تجمع افراد در مکان‌های سرپوشیده و روباز جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: این ابلاغ روز  گذشته (سه‌شنبه) ابلاغ شد و از امروز(چهارشنبه) در تمام تالارهای پذیرایی به مرحله اجرا درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتحادیه رستوران و تالارداران اصفهان تصریح کرد: قرارداد تالارهای پذیرایی برای برگزاری مراسم‌های مختلف، مباحث حقوقی دارد که در شرایط عادی بر اساس تعرفه خاص موجود در قرارداد به ازای لغو مراسم‌ نسبت به زمان و شرایط آن، مبلغی از قرارداد کم می‌شود.

وی اضافه کرد: ما از تالارداران درخواست کرده‌ایم تا در شرایط فعلی مبلغی از قرارداد کسر نکنند و با مردم همکاری کنند تا ضرری متوجه شهروندان نشود.

عکاف‌زاده تصریح کرد: عروس و دامادهایی که مراسم آنها در این مدت لغو می‌شود می‌توانند با تالارداران مذاکره و با توافق دوطرفه مراسم خود را معلق نگه‌داشته و در تاریخ دیگر، برگزار و یا بطورکلی آن را لغو کنند.

وی در باره موارد بهداشتی ابلاغ شده به رستوران‌ها و چلوکبابی‌ها نیز اظهار داشت: مرکز بهداشت استان موارد یازده‌گانه بهداشتی را به اتحادیه ابلاغ کرده که تمام مجموعه‌های زیرپوشش به رعایت آن ملزم شده‌اند.

رییس اتحادیه رستوران و تالارداران اصفهان، رعایت بهداشت فردی و شست‌وشوی مستمر و کامل دست‌ها با آب و صابون برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی در مکان‌های مناسب و نصب در دید عموم، استفاده از هواکش و سیستم تهویه مناسب در محل‌های سرپوشیده و سرویس‌های بهداشتی و شست و شوی سرویس‌های بهداشتی رستوران‌ها با مواد شوینده و ضدعفونی را از جمله موارد ابلاغی اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه هر یک از کارکنان رستوران‌های اصفهان به صورت اختصاصی از لوازم حفاظت فردی استفاده می‌کنند، تاکید کرد: از ادامه فعالیت پرسنل بیمار و مشکوک به بیماری‌های تنفسی ممانعت به‌عمل خواهد آمد و مردم نباید بابت این موارد نگران باشند.

عکاف‌زاده افزود: نرده‌ها، پله‌ها، کف سالن غذاخوری و راهروها و ... در هر شیفت کاری به صورت منظم ضدعفونی و تمیز خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: نظافت، شستوشو و گندزدایی تمام سطوح سرویس‌های بهداشتی رستوران‌ها به‌صورت مستمر و توسط پرسنل اختصاصی نظافت با استفاده از ماسک، دستکش، چکمه و لباس کار مناسب صورت می‌گیرد.

شیوع ویروس کرونا، اواخر دسامبر گذشته(آذر/دی) از چین آغاز شد.

بر اساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی، تاکنون بیش از ۷۸ هزار نفر به این ویروس مبتلا شده‌ و ۲ هزار و ۵۹۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

از مجموع مبتلایان به این ویروس تاکنون ۲۵ هزار نفر نیز بهبود یافته‌اند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران نیز حدود یکصد نفر در کشورمان به صورت قطعی به کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۱۶ نفر فوت کرده‌اند.

این بیماری، قابل پیشگیری است و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد.

مردم باید از تماس‌های غیرضروری و حضور در میان ازدحام جمعیت پرهیز کنند، فاصله منطقی را با همه افراد(یک متر) رعایت کرده و روبوسی و دست دادن‌های غیرضروری را کنار بگذارند.

همچنین افرادی که علائم بیماری سرماخوردگی دارند، در منزل بمانند و بسرعت مراقبت‌های درمانی را از طریق پزشکان در پیش بگیرند و با سایر افراد تماس نداشته باشند.

شُستن مُداوم دست‌ها با آب و صابون، یکی از بهترین راهکارها برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اصفهان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اصفهان بهداشت و سلامت ویروس کرونا اصفهان بهداشت و سلامت رستوران ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۶۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند

مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: موارد ابتلا به بیماری سالک در این استان سالانه بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

به گزارش ایلنا، «رضا فدایی» مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان درباره وضعیت ابتلا به بیماری سالک در این استان توضیح داد: پیش از تلاش‌هایی که برای کنترل این بیماری انجام شود، ما سالانه تنها در استان اصفهان بین ۳ تا ۵ هزار مورد بیمار سالک داشتیم، در حال حاضر پس از ۱۶ سال کار مستمر، موارد ابتلا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش یافته است؛ این موفقیت حاصل یک تلاش بسیار وسیع و فشرده است.

وی اضافه کرد: البته خود بیماری هم نوسان‌هایی دارد، بعضی سال‌ها کم می‌شود و برخی سال‌ها بالا می‌رود ولی روی هم رفته در حال حاضر محدود شده است. در استان اصفهان شهرستان‌های اردستان، برخوار، نطنز و شاهین شهر و همین طور شهرستان‌های شرقی استان کانون‌های اصلی سالک هستند. بعضی سال‌ها هم کانون‌های جدیدی ایجاد می‌شود که در گذشته نبوده است.

فدایی عنوان کرد: برای این بیماری یک داروی اصلی موسوم به آمپول گلوکانتیم وجود دارد که این دارو را وزارت بهداشت به اندازه نیاز کل استان‌های سالک‌خیز تهیه و به رایگان توزیع می‌کند و ما هم به رایگان به بیماران تزریق می‌کنیم. همچنین دو یا سه نوع پماد وجود دارد که در کنار این آمپول، داروی کمکی محسوب می‌شوند و سیر بهبودی بیماری را تسریع می‌کند. از این رو این داروها را ما به مقدار مورد نیاز داریم و معمولا کمبود نداریم.

وی ادامه داد: از نظر درمانی بسیاری از بیماران پس از گذشت ماه‌ها از ضایعه پوستی مراجعه می‌کنند که در آن موقع زخم بزرگ شده و درمان آن هم سخت‌تر می‌شود. ما همیشه در آموزش‌هایی که بین مردم مناطق سالک‌خیز داریم بیان می‌کنیم که اگر زخمی بر روی سطح بدنتان پیدا شد، فورا برای درمان مراجعه کنند، چون درمان در مراحل اولیه بسیار کارآمدتر و ساده‌تر هست.

فدایی با اشاره به داروی سالک تولیدی شرکت‌های دانش بنیان داخلی گفت: آن دسته از داروهایی که سازمان غذا و دارو یا وزارت بهداشت تایید می‌کنند، مجاز به استفاده از آن‌ها هستیم. به طور مثال داروی سیناآمفولیش پمادی است که یک شرکت دانش بنیان تولید کرده است و پس از تایید وزارت بهداشت ما هم مجاز به استفاده از آن شدیم. به طور کلی یک رضایت نسبی در کنار داروهای اصلی از این داروهای محصول شرکت‌های دانش بنیان حاصل شده است، لذا از این نظر قدم‌های مثبتی برداشته اند.

وی درباره درمان جای زخم (اسکار) سالک گفت: متخصصان پوست و جراحان پلاستیک، روش‌هایی برای ترمیم نسبی جای زخم‌ها دارند که درمان از طریق سلول‌های بنیادی یکی از آن‌ها است. اما این روش‌ها نسبی و بسیار پر هزینه هستند. به همین دلیل ما تمام تلاشمان در زمینه مقابله با خود بیماری و مراجعه به موقع بیماران است.

فدایی همچنین به تغییرات روند ابتلا به بیماری سالک اشاره کرد و افزود: طبق اطلاعات منتشر شده از وزارت بهداشت روی هم رفته در کشور ما روند ابتلا به این بیماری رو به کاهش است. ظاهرا از بالای ۲۰ هزار مورد ابتلا در سال در حال حاضر به کمتر از ۱۰ هزار مورد رسیده ایم. در استان اصفهان نیز موارد ابتلا بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: حتی در سالی که آمار ابتلا کاهش پیدا می‌کند، نباید از این بیماری غافل شد، چرا که این بیماری خودش هم افت وخیز دارد، جدا از کاری که سیستم برای مهار آن انجام می‌دهد.

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق در ۱۵ امامزاده گلستان
  • منوی عجیب رستوران وحید شمسایی؛ این غذا محبوب ممنوع است! + ویدئو
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت