Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، کره جنوبی سن رضایت از رابطه جنسی را از 13 به 16 سال افزایش داده تا حمایت از نوجوانان را تقویت کند. بسیاری از کارشناسان و منتقدان قانون قبلی در باره جرایم جنسی را بسیار ضعیف خوانده‌اند. براساس این قانون دیگر امکان ازدواج نوجوانان زیر 16 سال وجود ندارد.

در گذشته نوجوانان 13 ساله در صورت رضایت قادر به ازدواج و شروع رابطه جنسی بودند/ عکس: رویترز

پیش از این، نوجوان بزرگتر از 13 سال در صورت رضایت خود قادر به برقراری ارتباط جنسی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه این قانون باعث ایجاد پرونده های جنجالی سوء استفاده از کودکان و واکنش شدید منتقدان در این کشور شد. منتقدان بارها اعلام کردند که سن پائین رضایت از برقراری رابطه جنسی در این کشور باعث تخلف زیاد و فرار سوء استفاده‌کنندگان جنسی از مجازات می‌شود.

در سال 2017، یک مرد 42 ساله به اتهام تجاوز به یک دختر 15 ساله مقصر شناخته نشد. او در آن زمان با استناد به رضایت این نوجوان از مجازات گریخت. ماجرای این دادگاه به خشم و عصبانیت عمومی دامن زد و بسیاری خواستار افزایش سن شروع رابطه جنسی در این کشور شدند.

با وجود پیشرفت‌های اقتصادی و فناوری در کره جنوبی این کشور همچنان سنتی و مردسالار باقی‌ مانده است. در این کشور قربانیان تجاوز جنسی همچنان از شکایت در این مورد و بازتعریف حوادث رخ داده شرمنده هستند.

وزارت دادگستری کره جنوبی در این باره گفت: سن رضایت و شروع رابطه جنسی برای "حفاظت از نوجوانان در برابر جرایم جنسی در یک سطح اساسی" افزایش یافته و به 16 سالگی رسیده است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: رابطه جنسی کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۷۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ کارآگاه علی حسینی شامگاه جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: از آنجا که برابر قانون، پلیس فتا ناظر به اجرای ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی است و به موجب این ماده قانونی «درج یا نشر محتواهایی علیه نامزدهای انتخاباتی، احزاب و گروهک‌های سیاسی یا اعلام خلاف واقع انصراف نامزدها توسط رسانه‌های همگانی شامل ابزارهای چاپی، الکترونیکی یا دیجیتال یا تمام شبکه‌های رسانه‌ای که محتوای نوشتاری، شنیداری، دیداری یا تلفیقی از آنها در معرفی یا قابل دسترسی برای عموم مردم است، ممنوع شده و جرم انگاری شده است».

رئیس پلیس فتای خوزستان با اشاره به اینکه سرعت انتشار و بازنشر شایعات و اخبار جعلی پیرامون انتخابات در شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شود تا کاربران بدون آگاهی از صحت و سقم مطلب آن را انتشار دهند، تصریح کرد: انتشار محتوای مجرمانه برابر قانون جرم است.

وی از کاربران خواست تا قبل از انتشار یا باز نشر یک خبر پیرامون هر کاندیدای انتخاباتی از درستی و صحت آن مطمئن شوند و برای این کار رجوع به رسانه‌های رسمی حداقل کاری است که کاربران باید انجام دهند.

سرهنگ حسینی افزود: پلیس فتا با رصد شبانه روزی فضای سایبری هر گونه محتوای مجرمانه در خصوص انتخابات را بلافاصله احصا و ضمن تشکیل پرونده برای برخورد قانونی به مراجع قضائی ارسال خواهد کرد.

وی از کاندیداهای انتخاباتی خواست که به حامیان و ستادهای انتخاباتی خود در خصوص انتشار شایعات و اخبار جعلی پیرامون دیگر کاندیداها گوشزد کرده و قوانین تبلیغات در فضای مجازی را رعایت کنند.

رئیس پلیس فتای خوزستان با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان هستند، گفت: کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک، موضوع را از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

کد خبر 6096009

دیگر خبرها

  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است
  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی را ممنوع الخروج کنیم؟
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی ‌را ممنوع‌الخروج کنیم؟!
  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود
  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • دو قانون جدید FIA برای فرمول یک
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟